Nieuwbouwprojecten in Almere

Almere is  de grootste gemeente van de provincie Flevoland.  Almere heeft de ambitie om uit te groeien tot een sociale, ecologische en economisch duurzame stad. Er is veel te beleven in Almere.

afspraak maken

Total Home Concept verzorgt voor uw nieuwbouwwoning in Almere de keuken

Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat u hem helemaal zelf kunt inrichten. Een keuken, badkamer en toilet kiest u zelf. Het zijn grote uitgaven, dus dan is het ook prettig dat het helemaal naar uw wens is.  De verschillende nieuwbouwwoningen in Almere hebben elk hun eigen architectonische stijl aan de buitenkant. Hoe mooi is het als u in deze zelfde stijl uw  interieur kunt inrichten?  Ga bijvoorbeeld voor een greeploze keuken en hij past in elk interieur. Door de Soft Motion techniek sluiten zowel de kastdeuren als de lades geruisloos en gedempt. Wilt u juist wel grepen op uw kasten? Geen probleem! We hebben een ruim assortiment aan kastdeuren en grepen. Laat u inspireren in onze 3000 m2 showroom met ruim 40 verschillende keukenopstellingen. Ieder in hun eigen stijl, van landelijke keukens tot super moderne keukens.

contact opnemen

De juiste kleur, het juiste materiaal

Onze keukens zijn er in vele kleuren (ook aan de binnenzijde!) evenals onze werkbladen. Onze werkbladen zijn daarnaast ook in vele materialen leverbaar. Gaat u bijvoorbeeld voor een werkblad van kunststof, composiet, graniet, keramiek of massief hout? En welke kleur geeft u uw werkblad en kasten? Voor de ene een makkelijke keus, voor de ander vele uurtjes twijfelen en overdenken. Smaak is heel persoonlijk, wij denken enkel met u mee door goede adviezen en waardevolle tips. Zo kunt u de juiste keuzes maken, die passen bij uw smaak en budget. Bekijk alvast één van onze vlogs over kleur en materiaalgebruik van onze keukenadviseuse Marjolein Hooft.

afpsraak maken
Een strakke planning
Alles onder 1 dak
1 aanspreekpunt
Persoonlijke aandacht

KEUKEN INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen?

INSPIRATIE OPDOEN

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

WOONKLAAR

Aannemer of bouwbedrijf?

Interesse in een samenwerking voor een project? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op! Onze adviseurs staan u graag te woord. 

Contact opnemen

Woonklaar met het Totaal Concept van Total Home Concept!

Bij Total Home Concept bieden wij u de mogelijkheid om uw complete woning door ons te laten stylen. Dan hoeft u er alleen nog zelf uw meubels bij te zoeken. Wij zijn gespecialiseerd in keukens, sanitair, wand- en vloerafwerking. Met andere woorden: “de basiselementen”. Deze vormen het fundament voor de verdere inrichting van uw woning. Zijn uw keuken, badkamer, wanden en vloeren goed op elkaar afgestemd, dan wordt het verdere inrichten van uw woning een feestje! Onze missie is van uw huis een thuis te maken.  Wilt u nog uitgebreider geïnformeerd worden over kleuren en stijlen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Welke woondroom u ook heeft, wij maken hem waar met ons Totaal Concept.

afpsraak maken

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Toon locatie