Nieuwbouwprojecten in Dronten

In Dronten wordt volop ontwikkeld en gebouwd. Dronten is voor veel mensen een aantrekkelijke gemeente. Dit komt doordat de wijken gevarieerd en ruimtelijk van opzet zijn met een groen karakter.

afspraak maken

Variërend Dronten

Of u nu naar het Noorden, Zuiden, Oosten of Westen rijdt, er is elke richting uit wel een grote stad. Met een uurtje bent u onze hoofdstad Amsterdam, in nog kortere tijd vindt u de gezellige Hanzeplaats Zwolle of het waterrijke Sneek. In Dronten wordt de komende jaren op verschillende locaties gebouwd. U vindt projecten in de Parkresidentie, de Gilden, het Hanzekwartier en het Palet.

contact opnemen

Total Home Concept is de projectpartner van verschillende nieuwbouwprojecten in Dronten

Klanten van de verschillende nieuwbouwprojecten in Dronten weten Total Home Concept goed te vinden. Wij zijn de projectpartner van o.a. Van Wijnen en Heutink. Beide bouwbedrijven ontwikkelen en bouwen momenteel op een aantal nieuwbouwlocaties in Dronten. Ook klanten die een nieuwbouwhuis via een andere aannemer laten bouwen zijn bij ons van harte welkom. Met 25 minuten rijden vanuit Dronten vindt u ons al op bedrijventerrein Noordersluis. Om een idee te krijgen van wat andere klanten van ons vinden, kunt u eens een kijkje nemen op de onafhankelijke reviewsite Qasa. Total Home Concept staat bekend om zijn ruime showroom met verschillende keukenopstellingen, maar wist u ook dat wij uw sanitair, wanden en vloeren kunnen verzorgen?

afpsraak maken

Aannemer of bouwbedrijf?

Interesse in een samenwerking voor een project? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer info

Een nieuwe woning, een nieuwe keuken.

Heeft u straks de sleutel van uw nieuwe woning, dan wilt u deze vast zo snel mogelijk inrichten. Bij Total Home Concept zijn we ervan overtuigd dat, wanneer u kiest voor de juiste basis inrichting in uw huis, uw overige interieur hier mee in de stijl samenvalt. Een keuken is één van de elementen uit de basisinrichting. Het is de plek waar vele uren worden besteed aan koken, eten en lekker natafelen. De keuken neemt veelal een centrale plek in, in veel huishoudens. Vaak vormt de keuken de connectie tussen de ruimte waarin gekookt wordt en de eetkamer. Een mooie verbinding ontstaat wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een mooie hoekkeuken met schiereiland. Door het open karakter van deze keukenopstelling creëert u een verbinding tussen keuken en eetkamer. Dit komt doordat u het schiereiland aan beide kanten kunt gebruiken. Hetzelfde effect bereikt u met een Eilandkeuken.  Heeft u uw keukenopstelling in een kleine afgesloten ruimte staan, dan past de hoekkeuken nog steeds perfect, door de vele opbergmogelijkheden, die deze opstelling u brengt.

afpsraak maken
Een strakke planning
Alles onder 1 dak
1 aanspreekpunt
Persoonlijke aandacht

KEUKEN INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen?

INSPIRATIE OPDOEN

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

WOONKLAAR

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Toon locatie