Nieuwbouwprojecten in Lelystad

In Lelystad wordt de komende jaren volop gebouwd. Er is een ruim aanbod aan nieuwbouwprojecten met elk hun eigen unieke hotspots. Lelystad biedt ruimte om te wonen dichtbij het centrum aan het groen of aan het water. Door het vele groen en het open karakter biedt Lelystad voor iedereen volop mogelijkheden om zijn woonwensen te realiseren. Zelfs wonen nabij de golfbaan in Lelystad is mogelijk!

afspraak maken

Waarom Lelystad door steeds meer mensen ontdekt wordt?

Lelystad is een stad die zeer centraal in het land ligt. U bent in een half uur in Amsterdam of Utrecht. In dezelfde tijd bent u ook in het noorden of juist richting Zwolle. Niet voor niets worden er dus de komende jaren veel nieuwbouwprojecten gerealiseerd in onze mooie provincie hoofdstad.  Als Total Home Concept vinden wij het natuurlijk extra speciaal als wij ook ons eigen of toekomstige inwoners kunnen adviseren op het gebied van keukens.

contact opnemen

Total Home Concept ontwerpt voor elke nieuwbouwwoning de perfecte keuken.

De nieuwbouwprojecten in Lelystad hebben elk hun eigen unieke stijl. Daar past natuurlijk ook een unieke keuken bij.  Onze keukenadviseurs hebben allemaal de nodige jaren ervaring. Dat maakt dat zij zich goed kunnen  inleven in uw wensen. Bij Total Home Concept denken we graag mee over uw unieke droomkeuken.  Kijkt u straks uit op het water dan past een tuingerichte keuken natuurlijk schitterend bij uw woning. Terwijl u staat te koken in uw eilandkeuken staat u in verbinding met uw gasten op het terras. Heeft u daarentegen een appartement in de binnenstad van Lelystad met een kleine keuken? Denk dan bijvoorbeeld aan een zwarte hoekkeuken. Een hoekkeuken geeft volop mogelijkheden om uw ruimte mooi en efficiënt in te richten.

afpsraak maken

Aannemer of bouwbedrijf?

Interesse in een samenwerking voor een project? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Meer info

Kleuren en materialen keuken

Wanneer u kiest voor de juiste kleuren en materialen zal uw keuken heel mooi tot zijn recht komen in de  ruimte.  Onze adviseurs kennen de nieuwste trends op het gebied van kleur en materiaalgebruik. In onze showroom hebben wij  van de verschillende soorten keukenfronten  een kleurenstaal. Ook kunt u al onze werkbladen komen bekijken. Samen met  één van de adviseurs zoekt u in alle rust de juiste stalen bij elkaar. Dit vormt de basis van u keuken. Onze keukenadviseuse Marjolein Hooft vlogt regelmatig over kleur en materiaalgebruik. Bekijk al haar vlogs over kleuren en materialen en laat u inspireren!

afpsraak maken

Total Home Concept biedt een Totaal Concept

Total Home Concept biedt een Totaal Concept.  U heeft bij ons de mogelijkheid om uw woning compleet te laten stylen.  Door dit unieke Totaal Concept kunt u, naast uw keuken, ook uw woonkamer, badkamer of toilet geheel naar uw wensen laten inrichten.  Dit concept past dan ook ideaal bij mensen die graag ontzorgt willen worden.  Of u nu een nieuwbouwwoning heeft of van plan bent uw huidige woning een nieuwe look te geven. Lees ook het interview met de Familie Greiner over hun ervaring met onze one stop shop.  Zij hebben midden in het centrum van Lelystad een bestaande woning gekocht. Die ze vervolgens compleet hebben laten inrichten.

afpsraak maken

Ruim assortiment sanitair en tegels voor badkamer en toilet.

Naast keukens hebben wij op de bovenste verdieping van onze showroom een ruime keuze aan sanitair. In de verschillende opstellingen kunt u zien hoe u uw sanitair kunt  matchen met de juiste wand en vloerafwerking. Wij laten u in onze sanitair showroom de nieuwste trends zien op het gebied van sanitair. We hebben een groot aantal opstellingen staan, zodat u zich volop kan laten inspireren.  

Total Home Concept gevestigd in Lelystad:  keuken, sanitair, wanden en vloeren.

Onze missie is om van uw nieuwe huis een thuis te maken. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar. 

afpsraak maken
Een strakke planning
Alles onder 1 dak
1 aanspreekpunt
Persoonlijke aandacht

KEUKEN INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen?

INSPIRATIE OPDOEN

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

WOONKLAAR

Onze showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Toon locatie