3D keukenontwerp

Uw droomkeuken maken middels een 3D ontwerp. 

Afspraak maken

Onze adviseurs vinden het uiteraard fijn als er al afbeeldingen zijn van een keuken die u mooi vindt. Dit kan bijvoorbeeld via ons Pinterest kanaal worden gevonden. Tijdens het ontwerpen van uw keuken wordt niet alleen gekeken naar het design, maar ook naar de keukenopstelling, montage en aansluitmogelijkheden. Verder ook hoeveel opberg ruimte er (nodig) is in de kasten, welk materiaal werkblad en welke keukenapparaten gewenst zijn.

afspraak maken

3D keukenontwerp

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan keukens, badkamers, vloeren en wandafwerking.

Van 3D ontwerp tot droomkeuken

  • Op basis van de afmetingen van de ruimte en het keukenblok zelf tekent de adviseur de keuken in en kan er rekening gehouden worden met de montage van de keuken.
  • Daarnaast is het voor het ontwerp handig om te weten waar ramen, deuren en eventuele extra wanden geplaatst moeten worden. Dan kan er rekening gehouden worden met deze elementen. 
  • Voor het plaatsen van de keukenapparatuur en de kraan met spoelbak is het belangrijk om te weten waar alle aansluitingen zitten van gas, water en elektriciteit. Deze worden in het keukenontwerp erbij getekend. Vaak worden er bij een nieuwe keuken contactdozen geplaatst en bij het vervangen van een oude keuken zal het soms nodig zijn om een aparte stroomgroep te maken. Dit wordt gedaan omdat u misschien meer keukenapparatuur wilt dan in de vorige keuken.
  • Wanneer de ruimte, keukenopstelling en aansluitpunten bekend zijn, kan de keuken opgebouwd worden uit verschillende keukenmeubelen. Total Home Concept heeft een groot assortiment aan keukenkasten zoals bovenkasten, onderkasten, ladeblokken of apothekerskasten.
  • Vervolgens wordt het werkblad gekozen, waarbij besloten wordt welk materiaal wordt gebruikt en hoe dik het blad zal zijn. Er zijn verschillende materialen in verschillende prijsklassen.
  • De keuken heeft zijn vorm, de kasten zitten erin en het keukenblad is gekozen. Nu is het tijd om de apparatuur te kiezen. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende keukenmerken zodat er altijd een merk is die aansluit aan uw wensen.
afspraak maken