Een 3D ontwerp van uw droomkeuken

Bij Total Home Concept kunt u langskomen voor een kosteloos adviesgesprek en een ontwerp van uw droomkeuken middels een 3D tekening. Wij ondersteunen graag bij de eerste stap naar uw droomkeuken. Tijdens het adviesgesprek kijken we naar uw smaak, budget en wensen. Vervolgens gaan we dit verwerken in een 3D tekening. 

Onze adviseurs vinden het uiteraard heel fijn als er afbeeldingen zijn van een keuken die u mooi vind, dit kan bijvoorbeeld via ons Pinterest kanaal worden gevonden.Tijdens het ontwerpen van uw keuken wordt niet alleen gekeken naar het design maar ook naar de keukenopstelling, montage en aansluitmogelijkheden, hoeveel ruimte is er nodig in de kastjes, wat voor materiaal aanrechtblad en welk keukenapparatuur u nodig heeft.

Van 3D ontwerp tot droomkeuken

  • De afmetingen van de ruimte en van het keukenblok zelf. Op basis van deze afmetingen tekent de adviseur de keuken in en kan er rekening gehouden worden met de montage van de keuken.
  • Daarnaast is het voor het ontwerp handig om te weten waar ramen, deuren en eventuele extra wanden geplaatst zijn of worden, dan kan er rekening gehouden worden met deze elementen.
  • Voor het plaatsen van de keukenapparatuur en de kraan met spoelbak is het belangrijk om te weten waar alle aansluitingen zitten van gas, water en elektriciteit. Deze worden in het keukenontwerp erbij getekend. Vaak worden bij een nieuwe keuken nieuwe contactdozen geplaatst en bij het vervangen van een oude keuken zal het soms nodig zijn om een aparte stroomgroep te maken. Dit omdat u misschien meer keukenapparatuur wil dan in de vorige keuken.
  • Wanneer de ruimte, keukenopstelling en aansluitpunten bekend zijn, kan de keuken opgebouwd worden uit verschillende keukenmeubelen. Total Home Concept heeft een groot assortiment aan keukenkasten zoals bovenkasten, onderkasten, ladeblokken of apothekerskasten.
  • Vervolgens wordt het aanrechtblad gekozen, waarbij besloten wordt welk materiaal wordt gebruikt en hoe dik het blad zal zijn. Er zijn verschillende materialen in verschillende prijsklassen.
  • De keuken heeft zijn vorm, de kasten zitten erin, het keukenblad is gekozen, tijd om het apparatuur te kiezen. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende keukenmerken zodat er altijd een merk is die aansluit aan uw wensen.

Wilt u graag een keuken laten ontwerpen? Neem dan contact met ons op of plan vrijblijvend een afspraak via onze website.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend advies gesprek!