Keuken kopen nabij Harderwijk

Harderwijk

Bent u toe aan een nieuwe keuken, dan kunt u bij Total Home Concept nabij Harderwijk terecht voor deze nieuwe trends, maar natuurlijk ook voor de traditionele keuken. Uw wensen en ideeën zijn uiteraard het belangrijkste voor ons. U bent namelijk degene die dagelijks in de keuken staat en hier zich prettig in moet voelen!

Keukens kopen in Harderwijk

De keuken is een belangrijk onderdeel. Een keuken moet praktisch, gezellig en functioneel zijn, er wordt immers dagelijks in gewerkt. Bij Total Home Concept, gevestigd in Lelystad, en vanuit Harderwijk binnen een half uur bereikbaar, kunt u terecht voor advies en maatwerk voor de keuken die u in gedachten heeft.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Jarenlange
ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Inspiratie opdoen in onze showroom nabij Harderwijk

In onze showroom hebben wij diverse stijlen keukens gecombineerd met tegels en inbouwapparatuur. U kunt hier genieten van landelijke keukens, moderne keukens en luxe keukens. Bovendien zijn onze keukens in verschillende kleuren verkrijgbaar van hoogglans zwart tot mat wit. Wij kunnen uw keuken op maat leveren met de inbouwapparatuur die u graag wenst en in de opstelling die in uw woning past. Via een 3D-animatie plaatsen wij de door u uitgezochte keuken in uw woning, zodat u een goed beeld krijgt van de keuken. Het voordeel hiervan is dat u dan nog allerlei aanpassingen kunt doen, totdat u uw droomkeuken heeft.

Total Home Concept begeleidt u tijdens het hele project

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000 m² grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of slaapkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix. Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, wanden, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig op elkaar afgestemd.

Grote showroom.
Kom sfeer proeven.

Total Home Concept heeft een zeer grote showroom van maar liefst 3000 m² groot. U bent hier van harte welkom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe woning of verbouwing. Bekijk op uw gemak onze prachtige modelkamers en laat u uitgebreid informeren en adviseren. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes, zodat de complete afwerking van uw huis geheel op elkaar afgestemd is. Wij regelen en ontzorgen. Zodat u alleen nog maar hoeft te verhuizen.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.