Keuken kopen in Lelystad

Lelystad

Als u op zoek bent naar een keukenzaak in en rondom Lelystad met een groot assortiment en een ruime keuze in merken dan voorzien wij van Total Home Concept u graag van het benodigde advies. U kunt online een afspraak maken met onze keukenadviseur. Met onze keukenadviseur kunt u uw wensen bespreken en deze wensen omzetten in een ontwerp op maat.

Ruim assortiment aan keukens in Lelystad

Wij bieden onze diensten aan in en rondom Lelystad en bieden een groot assortiment aan keukens en aanverwante producten van topkwaliteit. In totaal bevat onze showroom 3000 m² aan keukenopstellingen zodat u inspiratie op kunt doen en keukens met elkaar kan combineren. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een L-vormige keuken of een U-vorm, of een mooi kookeiland, met ons aanbod aan keukens zal uw woning in Lelystad er precies zo uit komen te zien als u in gedachten heeft. Wij kunnen u het beste van dienst zijn als u langskomt bij onze keukenzaak in Lelystad. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het uitzoeken van de keuken die perfect past in uw huis.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Jarenlange
ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Keukenapparatuur voor uw nieuwe keuken Lelystad

Naast ons uitgebreide assortiment aan keukens kunt u bij ons ook terecht voor keukenapparatuur voor uw nieuwe keuken. In ons assortiment hebben wij diverse A-merken, waaronder: Siemens, Bosch, Neff, Bora, Miele, AEG, Boretti, Liebherr, Novy, Quooker, Whirlpool en Inventum. Benieuwd welk apparatuur geschikt is voor uw keuken? Onze adviseurs helpen u hier graag bij!

Total Home Concept begeleidt u tijdens het hele project

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000 m² grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of slaapkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix. Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, wanden, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig op elkaar afgestemd.

Persoonlijk advies keukenzaak Lelystad

Wilt u een nieuwe keuken kopen of wilt u simpelweg inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken en/of woning? Breng dan een bezoekje aan onze 3000 m² grote showroom in Lelystad. U kunt voor advies ook telefonisch contact opnemen door te bellen met telefoonnummer 0320 21 15 79 of door te mailen naar receptie@totalhomeconcept.nl.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.