Project: Kromme Elleboog Meppel

In samenwerking met: Van Wijnen Zwolle

Aan de Kromme Elleboog en de Groenmarkt in Meppel komt een gloednieuw appartementengebouw met eigen parkeergarage. Hier komen 21 koopappartementen. De woningen zijn duurzaam, onderhoudsarm en klaar voor de toekomst.
https://woneninhethart.nl/

Aantal Woningen: 21

Total Home Concept leverancier op gebied: Keuken, Wand en Vloerafwerking.

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen

Total Home Concept is, door een jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het begeleiden van kopers van nieuwbouwwoningen en in het ontwerpen van de keuken in combinatie met de wand en vloerafwerking.

Total Home Concept begeleid u tijdens het hele project: Wonen in het hart Meppel

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept, biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of badkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix.

Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, plinten, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig bij elkaar passend.