Project: Diepstroeten Krulzoom

In samenwerking met: Van Wijnen Gorredijk

Project/Woningen informatie: De nieuwbouwwoningen van Woonpark Diepstroeten liggen in een groen en volgroeid park, dat oorspronkelijk is ontworpen door de bekende tuinarchitecte Mien Ruys. Diepstroeten is inmiddels opgebloeid tot een volwaardige woonwijk en groeit nog steeds. Je vindt er een uitgebreid aanbod duurzame nieuwbouwhuizen: van rij- en hoekwoningen tot twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Duurzame woningen voor elke situatie en voor elk budget. Met als grote overeenkomsten: ruim, energiezuinig en betaalbaar.

Project website: https://woonparkdiepstroeten.nl/

Aantal woningen: 18

Total Home Concept leverancier op gebied: Keuken | Wand en Vloerafwerking mogelijk!

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen

Total Home Concept is, door een jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het begeleiden van kopers van nieuwbouwwoningen en in het ontwerpen van de keuken in combinatie met de wand en vloerafwerking.

Total Home Concept begeleid u tijdens het hele project: Wonen in het hart Meppel

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept, biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of badkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix.

Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, plinten, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig bij elkaar passend.

logo diepstroeten
logo_van-wijnen
Total Home Concept

Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad
Telefoonnummer: 0320-211579
E-mail: [email protected]

Onze openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Elke 1e zondag van de maand open van 10.00 tot 16.00 uur.