Project: Parkwijk Lelystad

Wonen in uw eigen stijl, zonder zorgen

Project/Woning informatie: De koopwoningen worden ontwikkeld middels Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO).  Je hebt daardoor een grote mate van invloed op de samenstelling van jouw woning. “Hoe wil jij leven?” Dat is de centrale vraag. Als koper van een PPO-woning bepaal je zelf  de woningbreedte, de kapvorm, de gevelstijl, het aantal woonlagen en kan je je voorkeur aangeven voor het materiaal- en kleurgebruik. De architect ontwerpt vervolgens op basis van jouw wensen jouw woning. Dat maakt Parkwijk een gevarieerde wijk met maatwerkwoningen

Project website: https://www.parkwijklelystad.nl

Aantal Woningen: 15

Total Home Concept leverancier op gebied: Keuken, Wand en Vloerafwerking.

Total Home Concept is, door een jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het begeleiden van kopers van nieuwbouwwoningen en in het ontwerpen van de keuken in combinatie met de wand en vloerafwerking.

Total Home Concept begeleid u tijdens het hele project: Parkwijk Lelystad

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven. Juist het samenspel van keuken, wand en vloerafwerking in onze Mix&Match methode geeft u het gevoel dat alles op zijn plaats valt en helpt u met het maken van de juiste keuzes. Kortom, krijgt u een nieuw huis? Bij Total home Concept wordt het ook echt uw “thuis”. Kijken, kiezen, wonen!

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept, biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of badkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix.

thcp-vloeren
thcp-woonklaar-1

Een nieuwe woning, leuk maar ook heel spannend, want hoe stemt u alles op elkaar af en creëert u de juiste sfeer? Het inrichten van uw droomhuis begint bij de basis: de keuken, de vloer en de wandafwerking. Matchen deze goed, dan heeft u gelijk de belangrijkste basis te pakken voor de verdere inrichting van uw woning.

Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, plinten, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig bij elkaar passend.

totalhomeconcept-parkwijk-project-lelystad
logo_van-wijnen

Total Home Concept
Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad
Telefoonnummer: 0320-211579
E-mail: receptie@totalhomeconcept.nl

Onze openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Elke 1e zondag van de maand open van 10.00 tot 16.00 uur.