Projecten

Jarenlange ervaring als betrouwbare afbouwleverancier

Onbezorgd en volop genieten van de voorpret van uw nieuwe huis! Total Home Concept regelt de volledige afbouw van uw nieuwbouwwoning. Na de koop van uw woning krijgt u een uit­nodiging om langs te komen in onze showroom in Lelystad. Hier ontdekt u de volledige collectie van hoogwaardige en unieke keukens, vloeren, plinten en wandafwerking. Onze adviseur begeleidt u vanaf kennismaking tot aan levering en plaatsing.
 
Na de oplevering van uw huis verzorgt Total Home Concept de afbouw, inclusief de keuken. Gedurende het gehele afbouwproces heeft u één aanspreekpunt. U hoeft niet zelf langs allerlei verschillende leveranciers, maar heeft te maken met één partij, voor één prijs. Uw nieuwe huis, thuis tot in detail.
Video afspelen

Een overzicht van onze projecten

Havenkade Dronten

14 twee onder één kap woningen & vrijstaande woning, 
Dronten

De Pauwel Amsterdam

3 appartementen , 
Amsterdam

Gerard Douplantsoen Heerhugowaard

8 woningen, 
Heerhugowaard

Het Slot van Diepstroeten

23 appartementen, 
Assen

De Vliethorst Fluitenberg

16 woningen, 
De Vliethorst

Bataviahaven Lelystad

34 royale koopappartementen, 
Lelystad

Zuiderpoort Emmen

15 woningen , 
Emmen

De Eilanden fase 3

49 woningen, 
de Eilanden

Bloemenzoom in Swifterbant

8 woningen , 
Swifterbant

Rozentuin Beetsterzwaag

14 woningen, 
Beetsterzwaag

Susanna Amsterdam

57 stadsappartementen, 
Amsterdam

Sintmapark Tolbert

16 woningen, 
Nieuw Sintmapark

Inspiratie nodig?
Wij helpen u in drie eenvoudige stappen.

1.

Kijken

In onze ruim 3000 m² grote showroom in Lelystad vindt u een uitgebreide collectie keukens, badkamers, sanitair en wandafwerking. Ervaar de verschillende woonstijlen in onze exclusief ingerichte modelkamers.

2.

Kiezen

Met onze Mix & Match-methode wordt inrichten een feestje. Wij doen het voorwerk… En u? U hoeft alleen maar te kiezen. Alle onderdelen worden op elkaar afgestemd zo ontstaat er eenheid en het gevoel dat alles klopt.

3.

Wonen

Na oplevering van uw nieuwe woning, of op het met u geplande tijdstip zorgen wij dat alles geregeld wordt. Van levering tot installatie.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.