Project: Bloemenzoom in Swifterbant

Project/woning informatie:

Aan de zuidzijde van Swifterbant ligt de Bloemenzoom, Een prachtige locatie aan de rand van het dorp grenzend aan de bosrand Bloemenzoom is ruim opgezet  en ligt op fietsafstand van het centrum van Swifterbant. Binnenkort wordt een 2e ontsluitingsweg gerealiseerd die rechtstreeks vanuit Bloemenzoom aansluit op de doorgaande weg rondom Swifterbant. Een groot deel van de locatie is reeds bebouwd. Bloemenzoom bestaat uit een gedeelte bestemd voor wonen en een gedeelte bestemd voor wonen & werken. Eventueel is wonen & zorg mogelijk, maar dat wordt na aanvraag individueel bekeken

Total Home Concept is de projectleverancier voor de 8 woningen op het gebied van Keuken, Wand en Vloer. 

Afspraak maken

Total Home Concept begeleidt u tijdens het hele project

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of slaapkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix. Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, wanden, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig bij elkaar passend.

afspraak maken