Project: Het Postkantoor

In samenwerking met: Ten Brinke Bouw

Het voormalige Postkantoor in hartje Hilversum wordt getransformeerd tot fantastische woonplek. Deze ontwikkeling geeft een impuls aan de levendigheid van het centrum en maakt de oorspronkelijke schoonheid van het monument weer zichtbaar. Dé kans om comfortabel en karaktervol te wonen in het hart van de stad!

Total Home Concept is de projectleverancier voor de  18 appartementen, 2 stadsvilla’s en 1 vrijstaande woning op het gebied van wanden en vloeren.

afspraak maken

Total Home Concept begeleidt u tijdens het hele project

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw woonvertrekken geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix. Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, wanden en de kleuren voor op de muren, volledig bij elkaar passend.

afspraak maken