Project: De Pauwel Amsterdam

In samenwerking met: Steenwell, Vorm en Van Wijnen

Aan de voorzijde bruist het stadsleven, aan de achterzijde sluimert een groene oase: nieuwbouwwoningen in De Pauwel bieden alles wat Oostenburg zo’n prettige woonomgeving maakt. De appartementen in De Pauwel komen dichtbij de leukste winkeltjes, de lekkerste restaurants en de beste barretjes. Maar u kunt er ook tot rust komen als u zich terugtrekt in de binnentuin van De Stadswerf. Dankzij de unieke ligging boven de ingang van de centrale parkeergarage en het vele glas baadt uw nieuwbouwwoning in De Pauwel in het daglicht. Parkeren kan onder het gebouw.

Total Home Concept is de projectleverancier voor de keukens in de 3 appartementen.

afspraak maken

Total Home Concept begeleidt u tijdens het hele project

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of slaapkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix. Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, wanden, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig bij elkaar passend.

afspraak maken