Project: Havenkade Dronten

In samenwerking met: Van Wijnen Zwolle

Prachtig uitkijken over de bootjes, de jachthaven en het water, dat doet u aan de Havenkade in Dronten. Op deze droomlocatie verrijst straks nieuwbouwproject Havenkade. Hier komen in totaal 113 duurzame en gasloze koopwoningen in verschillende smaken en kleuren. Van appartement tot rijwoningen en vrijstaande woningen, hier is voor elk wat wils. Welk nieuwbouwhuis u ook kiest, aan de Havenkade woont u heerlijk aan het water en op loofafstand van het centrum van Dronten.

Total Home Concept is de projectleverancier voor de 14 twee onder één kap woningen en de vrijstaande woning op het gebied van keukens, wanden en vloeren.

afspraak maken

Total Home Concept begeleidt u tijdens het hele project

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of slaapkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix. Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, wanden, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig bij elkaar passend.

afspraak maken