Project: Rozentuin Beetsterzwaag

Project/Woning informatie:

In De Rozentuin ervaart u maximale luxe. De appartementen komen in elf varianten, verdeeld over vier woonlagen. Allemaal zijn ze voorzien van een ruime woonkamer met open woonkeuken, een grote buitenruimte en vloerverwarming. Komen uw kinderen of kleinkinderen op bezoek? Ze hebben alle ruimte om bij u te logeren: Ieder appartement heeft minimaal twee slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast is er standaard ruimte voor een inloopgarderobe en een inpandige berging. Veilig parkeren doet u in de parkeergarage onder het woongebouw. Ieder appartement beschikt over een parkeerplaats.

Total Home Concept is de projectleverancier voor de 14 woningen op het gebied van keuken, wand en vloer. 

Afspraak maken

Total Home Concept begeleidt u tijdens het hele project

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of slaapkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix. Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, wanden, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig bij elkaar passend.

afspraak maken