Project: Sintmapark Tolbert fase 3

Project/woning informatie:

Op Nieuw Sintmapark komen ook drie-onder-een-kapwoningen en vier-onder-een kapwoningen. Deze fase telt tien levensloopgeschikte hoekwoningen en zes complete rijwoningen. De hoekwoningen krijgen een uitbouw met een slaap- en badkamer op de begane grond. Dit maakt de woning zeer uitgebreid en bovendien bijzonder levensloopgeschikt. De tussenwoningen zijn perfect voor starters en kleine huishoudens. De robuuste drie-onder-een-kapwoningen vallen op door hun donkere, lage kappen en rustieke, rode bakstenen. De vier-onder-een kapwoningen hebben dezelfde donkere, lage kappen, maar dan met een lichte kleur baksteen. Deze combinatie geeft de straat direct een gezellige, dorpse sfeer en past fantastisch in de gehele buurt. Alles in uw smaak Wilt u nog meer leefruimte in de woning van uw voorkeur? Dat kan. De begane grond aan de achterzijde kunt u als meerwerk met 1,2 meter of zelfs 2,4 meter laten verlengen. Dit geeft uw woonkamer een nog veel ruimer gevoel. Verder kunt u kiezen uit verschillende sanitair- en tegelpakketten. Zo kunt u de woning naar uw eigen smaak laten afwerken. En wilt u een super energiezuinige woning? Dan kunt u kiezen voor extra zonnepanelen op het dak. Er zijn vele mogelijkheden. Door de ligging van de drie- en vier-onder-een-kapwoningen in de buurt kunt u kiezen tussen een tuin op het noorden, oosten of westen. Wilt u graag ontbijten in de ochtendzon of juist ’s avonds genieten van de laatste warme zonnestralen? ’t Kan op Nieuw Sintmapark.

Total Home Concept is de projectleverancier voor de 16 woningen op het gebied van keuken, sanitair, wand en vloer. 

Afspraak maken

Total Home Concept begeleidt u tijdens het hele project

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of slaapkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix. Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, wanden, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig bij elkaar passend.

afspraak maken