Project: Susanna Amsterdam

Project/woninginformatie:

Eiland Oostenburg is een stoere wijk aan het water in het centrum van Amsterdam met alle voorzieningen óp het eiland. Voor jong en oud. Een unieke woonomgeving voor iedereen die houdt van een levendige stadse sfeer. De open indeling – met diverse geïntegreerde (op)bergruimtes – versterkt het ruimtelijke gevoel. Alles mag gezien worden in deze perfect afgewerkte woning. De meeste stadsappartementen hebben een eigen buitenruimte, variërend in grootte van 4 tot ruim 8 m2. Daarbij beschikken de grotere woningen over twee slaapkamers met ingebouwde kastwanden. En dankzij de verschillende indelingsvarianten krijgt u in De Susanna dé kans om uw woonwensen te realiseren. In de vier verschillende karakteristieke panden van de Susanna komen in totaal 57 compacte stadsappartementen. Met drie of vier woningen op een verdiepingslaag. Stuk voor stuk luxe afgewerkt en met een woonoppervlak tot circa 75m2. Hier geniet u van het comfort van een living, luxe keuken, hoogwaardig sanitair, royal master bedroom, optimaal daglicht en vrij uitzicht over het water.

Total Home Concept is de projectleverancier voor de 57 stadsappartementen op het gebied van keuken, sanitair, wand en vloer. 

afspraak maken

Total Home Concept begeleidt u tijdens het hele project

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of slaapkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix. Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, wanden, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig bij elkaar passend.

afspraak maken