Project Zuiderpoort Emmen

Aan de Wilhelminastraat, de zuidelijke ‘toegangspoort’ tot het stadshart van Emmen, verrijst een kleinschalig nieuwbouwproject met 7 herenhuizen en 8 hofwoningen: De zuiderpoort. De locatie is ideaal: u heeft hier rust, ruimte en groen om u heen en u bent tegelijkertijd zo op centraal Marktplein van Emmen.
 
Total Home Concept is de projectleverancier voor de 15 woningen op het gebied van Keuken, Wand en Vloer. 
 
Afspraak maken

Total Home Concept begeleidt u tijdens het hele project

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000m2 grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of slaapkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix. Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, wanden, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig bij elkaar passend.

Afspraak maken