Keuken projecten voor de zakelijke markt

Total Home Concept werkt al jaren succesvol samen met diverse projectontwikkelaars door heel Nederland. Samen met onze innovatieve en betrokken aannemers realiseren we droomkeukens voor diverse projecten in ieder segment. Wij leveren extra service en zorgen ervoor dat u als projectontwikkelaar een vast aanspreekpunt heeft. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het keuken project.

Keukenprojecten op maat

Of uw organisatie nu werkt aan de realisatie van een stadsappartementen, twee-onder eenkapwoningen of vrijstaande villa’s in een hogere prijsklasse, er is altijd wel een keuken die binnen een woning van uw nieuwbouwproject past. Total Home Concept biedt keukenoplossingen op maat voor elke project-categorie. Als projectleverancier van duizenden keukens snappen we de marktwerking en begrijpen we wat u van ons als organisatie nodig heeft.

Kwaliteit keukens en A-merk keukenapparatuur

Total Home Concept heeft diverse A-merken keukenapparatuur in het assortiment waarmee wij een toegevoegde waarde leveren aan uw (nieuwbouw)project. Een greep uit ons assortiment apparatuur: Miele, Liebherr, Siemens, Novy, Boretti, Atag. Een greep uit onze keukens: Kästle, MAIN rm, Basis, Art of Nature. Doordat ons keukenaanbod ruim en veelzijdig is, kunnen wij vele mogelijkheden bieden in ieder segment.

3000m2 grote showroom

De eindgebruiker van uw project wordt uitgenodigd voor een persoonlijk advies-gesprek in onze 3000m2 grote showroom. We begeleiden de koper bij de keuze van de keuken en/of badkamer en stemmen het inmeten, de levering en montage af met de aannemer. Total Home Concept biedt u ook de mogelijk tot een complete afwerking. U kunt een keuze maken uit; keukens, sanitair, vloeren en wandafwerking.

Samenwerking projectkeukens

Bent u benieuwd wat Total Home Concept voor uw project kan betekenen? Of wilt u ons graag beter leren kennen om een mogelijke samenwerking aan te gaan? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met Martine de Vries of Ulfert-Jan Luitjens. U kunt contact met ons opnemen via martine@totalhomeconcept.nl of via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 06-48 23 29 18.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend advies gesprek!