Projectkeukens zakelijk

Total Home Concept realiseert droomkeukens voor diverse projecten in ieder segment.

Contact opnemen

Keukenprojecten op maat

Of uw organisatie nu werkt aan de realisatie van stadsappartementen, twee-onder een kap woningen of vrijstaande villa’s in een hogere prijsklasse, er is altijd wel een keuken die binnen een woning van uw nieuwbouwproject past. Total Home Concept biedt keukenoplossingen op maat voor elke project-categorie. Als projectleverancier van duizenden keukens snappen we de marktwerking en begrijpen we wat u van ons als organisatie nodig heeft.

contact opnemen

Kwaliteit keukens en A-merk keukenapparatuur

Total Home Concept heeft diverse A-merken keukenapparatuur in het assortiment waarmee een toegevoegde waarde wordt geleverd aan uw (nieuwbouw)project. Een greep uit ons assortiment apparatuur: Miele, Liebherr, Siemens, Bora, AEG, Novy, Boretti en Inventum.

Een greep uit onze keukenmerken: MAINrm, Kästle, Art Of Nature, Basis kuchen.

Doordat ons keukenaanbod ruim en veelzijdig is, kunnen wij vele mogelijkheden bieden in ieder segment.

Zakelijke projectkeukens

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan keukens, vloeren, wandafwerking, sanitair en tegels.

KEUKEN INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen?

INSPIRATIE OPDOEN

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

WOONKLAAR

3000m2 grote showroom

De eindgebruiker van uw project wordt uitgenodigd voor een persoonlijk advies-gesprek in onze 3000m2 grote showroom. We begeleiden de koper bij de keuze van de keuken en/of badkamer en stemmen het inmeten, de levering en montage af met de aannemer. Total Home Concept biedt u ook de mogelijkheid tot een complete afwerking. U kunt een keuze maken uit; keukens, badkamers, vloeren en wandafwerking. 

Samenwerking projectkeukens

Bent u benieuwd wat Total Home Concept voor uw project kan betekenen? Of wilt u ons graag beter leren kennen om een mogelijke samenwerking aan te gaan? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze accountmanager Marijke Hebben op 06-12233856 of via marijke@totalhomeconcept.nl of vul het contactformulier in.

contact opnemen