Ruime collectie kranen

Wanneer u overweegt een Quooker te kopen zult u merken dat u kunt kiezen uit een ruime collectie kranen. Als Quooker dealer kunt u bij ons voor elke Quooker terecht. U kunt kiezen voor het gemak van een 3-in-1 kraan, maar een losse kokend waterkraan behoort ook tot de mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld een Quooker uit de Nordic serie. Deze heeft twee kranen in hetzelfde design. De ene kraan is de mengkraan voor koud- en warm water. De ander is de Quooker-kraan voor kokend water van 100 graden Celcius. Binnen deze serie zijn er weer verschillende designs mogelijk en kunt u er zelfs nog voor kiezen om de Nordic Quooker kraan te combineren met uw eigen mengkraan. De kranen zijn verkrijgbaar in een ronde of een rechte uitloop. Zo passen ze zowel in de moderne keuken, als in de klassieke keuken en alles daar tussen in.
afspraak maken

De Quooker combinatie

Het mooie aan een Quooker kraan is dat u zelf uw eigen Quooker combinatie kunt samenstellen! Zo is de Quooker Nordic, Fusion of Flex te combineren met de Quooker CUBE. Door één van deze drie modellen te combineren met de Quooker CUBE, tapt u ook koelbruisend of gefilterd water uit de Quookerkraan. De kokend waterkraan is in hoogte verstelbaar. Kies voor de Quooker combinatie, die bij u past. Benieuwd naar een Quooker combinatie? In onze showroom staan verschillende modellen, het exemplaar in onze gebruikerskeuken kunnen wij ook aan u demonstreren. Kom gerust langs in onze 3000m2 showroom om inspiratie op te doen!

Quooker bruisend? Het nieuwste model!

Met de Quooker CUBE tapt u zowel bruisend als gefilterd water uit uw Quooker. Met Quooker bruisend water stelt u zelf de smakelijkste drankjes samen. Drankjes met een twist! Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke zelf gemaakte Cassis van limonade en bruisend water. Een van onze favoriete dranken uit de Quooker bruisend is bruisend water met vers fruit. Ook heerlijk met wat verse kruiden! Of wat dacht u van een heerlijk glas wijn met een glas gekoeld water uit de Quooker? Kortom heerlijke verfrissende drankjes voor de mooie, zonnige, zomeravonden!
afspraak maken

De Quooker zwart en andere stijlvolle kleuren

De nieuwste trend in Quooker is de Quooker zwart. Met de Quooker zwart geeft u uw keuken een stoere, robuuste uitstraling. Maar zwart staat ook voor chic en elegant. De Quooker Flex en de Quooker Fusion zijn beide in het zwart leverbaar. Allebei de kranen geven direct koud, warm of kokend water. Het model Flex is uitgevoerd met een flexibele uittrekslang, zodat u alle hoeken van de spoelbak goed kunt bereiken. Beide zijn ook te combineren met de Quooker CUBE voor gefilterd of bruisend water. Een van de vele favorieten is de Quooker zwart in combinatie met een betonlook keuken. Een echte Eye catcher! Maak een afspraak bij Total Home Concept, uw Quooker dealer. Onze adviseurs adviseren u graag over de vele mogelijkheden!

 

Maak een afspraak

Kan ik ook een Quooker kopen als ik een gezin met jonge kinderen heb?

Ja, juist dan adviseren we u om een Quooker aan te schaffen. Wanneer u een Quooker kraan koopt heeft u geen fluitketel meer nodig en is zelfs de waterkoker verleden tijd. Een fluitketel kunt u per ongeluk van uw kookplaat stoten. En wanneer uw kind aan het snoer van de waterkoker trekt zit een ongeluk ook in een klein hoekje. Daarnaast zit op elke Quooker kraan een beveiliging, waardoor kinderen hem niet zomaar open kunnen draaien. Mocht u toch onbewust een keer de kokend waterkraan hebben opengedraaid is dat nog geen ramp. De kokend water straal is heet, maar bestaat uit druppeltjes en is niet massief. Daardoor zult u zich niet direct ernstig verbranden.
Contact opnemen

Minder kosten door het gebruik van een Quooker 

Wanneer u een Quooker kraan koopt, zorgt u ook goed voor uw eigen portemonnee. Met een waterkoker kookt u altijd meer water dan u daadwerkelijk gebruikt. Wanneer u uw groente of aardappels kookt, duurt het een aantal minuten, voordat u water kookt. Daarvoor gebruikt uw kookplaat onnodige energie. Een glas gekoeld water uit de koelkast moet gekoeld worden door uw koelkast. Daarbij moet de deur regelmatig geopend worden, om de fles met bruisend water te pakken. Allemaal voorbeelden van energieverbruik, waarmee u door de Quooker aan te schaffen, veel energie kunt besparen. Natuurlijk verbruikt een Quooker ook energie, maar zeker niet meer dan een waterkoker. Met de Quooker COMBI(+) is het zelfs mogelijk om energie te besparen. Dit komt omdat de reservoirs naast kokend water ook warm water leveren. Door de goede warmte isolatie verbruikt de Quooker COMBI 50% minder energie om het water op temperatuur te krijgen. Dit in tegenstelling tot de normale boilers. Lang wachten op warm water is vanaf nu verleden tijd. Draagt een Quooker bij aan milieubewust zijn? Door alle flessen bruisend water te vervangen door de Quooker, besparen we met zijn allen heel wat plastic en dragen we bewust of onbewust dus bij aan een mooiere wereld. Mooie gedachte toch?! Overtuigd van alle voordelen van een Quooker? Ontdek dan met één van onze adviseurs welke Quooker kraan straks uw keuken verrijkt.
 
Wilt u graag een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.