Rechte keuken

Een moderne en praktische keuken. 

Afspraak maken

Rechte keukens voor elke ruimte

Een rechte keuken creëert een natuurlijke ruimte, daarom wordt deze keuken vaak gekozen bij kleinere oppervlaktes. Een rechte keuken neemt minder ruimte in beslag maar biedt tegelijkertijd vele mogelijkheden als het gaat om inbouwapparatuur en werkblad ruimte. Ook zijn hoge kasten tot aan het plafond een mogelijkheid. Kortom, een rechte keuken is compact en daardoor geschikt voor iedere ruimte.

 

Nog even op een rijtje, de voordelen van een eenvoudige rechte keuken:

  • Ruimtelijk
  • Open uitstraling
  • Strak uiterlijk
  • Geschikt voor kleine of smalle ruimtes
afspraak maken

Inbouwapparatuur in rechte keukens

Inbouwapparatuur is erg makkelijk. Tegenwoordig kan de vaatwasser netjes achter een deur geplaatst worden en een koffiemachine in een hoge kast. Daaronder of boven kan makkelijk een combimagnetron worden gemaakt waardoor de meest essentiële apparatuur verwerkt is in uw rechte keuken. U krijgt de veelzijdigheid van een grote keuken in een compact jasje. Stel dat u toch een grotere ruimte heeft en deze graag zou willen benutten, dan is er nog de mogelijkheid voor een aparte apparaten wand. Bij Total Home Concept adviseren wij u graag over de huidige trends en mogelijkheden voor uw beschikbare ruimte.

afspraak maken

Rechte keuken: Praktisch en modern

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

KEUKEN INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen?

INSPIRATIE OPDOEN

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

WOONKLAAR

Een rechte keuken in ieder gewenst formaat

De gemiddelde lengte van de rechte keuken bedraagt 3 meter, Total Home Concept biedt iedere keuken op maat aan. Een rechte keuken van 4 meter of 5 meter lang is voor ons geen uitdaging. Een rechte keuken met of zonder bovenkasten, alles behoort tot de mogelijkheden.

Stijlen voor een rechte keuken

Natuurlijk wilt u zich thuis voelen in uw droomkeuken. Het is daarom belangrijk dat u in ons assortiment de keuken vindt die perfect bij uw smaak past. Er zijn verschillende stijlen als het om keukens gaat: landelijk, modern, industrieel en vele andere. Bij Total Home Concept zult u vinden waar u naar op zoek bent. 

afspraak maken

Keuken aanbod

Onze collectie aan keukens is enorm. Onze adviseurs adviseren u graag bij het kiezen van de perfecte keuken. Of dit nou gaat om een betonlook keuken, een zwarte keuken, een landelijke keuken of een hoogglans keuken. Wilt u een afspraak maken bij een van onze adviseurs om te kijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! 

Contact opnemen