Rechte keuken

Toe aan een praktische en efficiënte keuken? Dan is een keuken met een rechte opstelling geschikt voor u! Doordat alle elementen op een rechte lijn staan, straalt een rechte keuken rust uit.

Rechte keuken kopen

De rechte keuken is een veel voorkomende variant in de Nederlandse huishoudens. Rechte keukens creëren ruimte en bieden veel mogelijkheden. In onze showroom vindt u een groot aanbod aan rechte keukens. Kom gerust vrijblijvend langs!

Rechte keukens voor elke ruimte

De rechte keuken creëert een natuurlijke ruimte, daarom wordt deze keuken vaak gekozen bij kleinere oppervlaktes. Een rechte keuken neemt minder ruimte in beslag maar biedt tegelijkertijd vele mogelijkheden als het gaat om inbouwapparatuur en werkblad ruimte. Ook zijn hoge kasten tot aan het plafond een mogelijkheid. Kortom een rechte keuken is compact en daardoor geschikt voor iedere ruimte.

Nog even op een rijtje, de voordelen van een eenvoudige rechte keuken:

  • Ruimtelijk
  • Open uitstraling
  • Strak uiterlijk
  • Geschikt voor kleine of smalle ruimtes

Inbouwapparatuur in rechte keukens

Inbouwapparatuur is erg makkelijk, tegenwoordig kan de vaatwasser netjes achter een deur geplaatst worden en een koffiemachine in een hoge kast. Daaronder of boven kan makkelijk een combimagnetron worden gemaakt waardoor de meest essentiële apparatuur verwerkt is in uw rechte keuken. De keuken wordt volledig ingezet en u krijgt toch de veelzijdigheid van een grote keuken in een compact jasje. Stel dat u toch een grotere ruimte heeft en deze graag zou willen benutten, dan is er nog de mogelijkheid voor een aparte apparaten wand.  Bij Total Home Concept adviseren wij u graag over de huidige trends en mogelijkheden voor uw beschikbare ruimte.

Een rechte keuken in ieder gewenst formaat

De gemiddelde lengte van de rechte keuken bedraagt 3 meter, Total Home Concept biedt iedere keuken op maat aan. Een rechte keuken van 4 meter of 5 meter lang is voor ons geen uitdaging. Een rechte keuken met of zonder bovenkasten, alles behoort tot de mogelijkheden.

Stijlen voor een rechte keuken

Natuurlijk wilt u zich thuis voelen als u de keuken in loopt. Het is daarom belangrijk dat u in ons assortiment de keuken vindt die perfect bij uw smaak past. Er zijn verschillende stijlen als het om keukens gaat: landelijk, modern, industriële en vele andere. U zult zeker vinden waarnaar u op zoek bent.

Total Home Concept voor uw keuken

De keuken die uw huis compleet maakt vindt u bij Total Home Concept. Wij leveren uitsluitend keukens van hoge kwaliteit. Wilt u graag meer weten over een bepaalde keuken of inspiratie op doen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van ons adviseurs.

Een rechte keuken van Total Home Concept past altijd!