Sanitair, voor iedereen wat wils

Een badkamer en toilet zijn onmisbaar in ieder huishouden. Het is een plek waar u regelmatig bent en dus een plek die multifunctioneel moet zijn. Deze ruimte moet prettig ogen, maar ook degelijk, hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Wanneer u naar de inrichting van de badkamer gaat kijken, zult u zien dat hier meer keuzes en mogelijkheden voor uw sanitair zijn, dan u in eerste instantie had verwacht. Onze adviseurs kijken graag met u naar de meest passende indeling in uw woning. Rekening houdend met uw wensen kunnen zij een badkamer voor u samenstellen waar u jaren plezier van zult hebben.

  • Wilt u een toilet in de badkamer?
  • Is er ruimte voor een wandmeubel?
  • Hoe moet de doucheruimte eruit komen te zien?
  • Wilt u een inloopdouche (afgesloten, met schuifdeuren of met een scheidingswand)?
  • Wilt u gaan voor een stoomcabine of misschien toch een ligbad?

Is de indeling bepaald, dan kunt u keuzes maken voor de uitvoering: tegels en patronen, kleuren, kranen, douchekoppen, spiegels en verlichting. Wij hebben badkamers in verschillende stijlen, van modern tot klassiek, ons assortiment is zeer uitgebreid. U kunt kiezen uit diverse hoogwaardige merken, waardoor het eindresultaat verbluffend zal zijn. Uiteindelijk gaat het erom dat u straks tevreden in uw nieuwe badkamer staat!

Ook van uw toiletruimte kunnen wij een prettige plaats maken. Of u nu kiest voor een staande toilet, een wandtoilet of als u een ruime toiletruimte heeft misschien wel een urinoir, wij kunnen u van dienst zijn. Naast de diverse modellen toiletten hebben wij ook accessoires die uw ruimte compleet maken, denkt u daarbij aan toiletmeubels, toiletzittingen en toiletborstels. En natuurlijk hebben wij ook het tegelwerk voor uw toiletruimte. U heeft een ruime keuze aan tegels zowel in afmeting als in kleur, met of zonder voegwerk. Kortom als u inspiratie wilt opdoen, bezoekt u dan eens onze showroom. Wij zijn u graag van dienst!

Uw droombadkamer koopt u bij Total Home Concept

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer? Bekijk hieronder een kleine greep uit ons ruime assortiment.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend adviesgesprek!