Home » Sanitair

Sanitair, voor iedereen wat wils

Een badkamer en toilet zijn onmisbaar in ieder huishouden. Het is een plek waar u regelmatig bent en dus een plek die multifunctioneel moet zijn. Deze ruimte moet prettig ogen, maar ook degelijk, hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Wanneer u naar de inrichting van de badkamer gaat kijken, zult u zien dat hier meer keuzes en mogelijkheden voor uw sanitair zijn, dan u in eerste instantie had verwacht. Onze adviseurs kijken graag met u naar de meest passende indeling in uw woning. Rekening houdend met uw wensen kunnen zij een badkamer voor u samenstellen waar u jaren plezier van zult hebben.

  • Wilt u een toilet in de badkamer?
  • Is er ruimte voor een wandmeubel?
  • Hoe moet de doucheruimte eruit komen te zien?
  • Wilt u een inloopdouche (afgesloten, met schuifdeuren of met een scheidingswand)?
  • Wilt u gaan voor een stoomcabine of misschien toch een ligbad?

Is de indeling bepaald, dan kunt u keuzes maken voor de uitvoering: tegels en patronen, kleuren, kranen, douchekoppen, spiegels en verlichting. Wij hebben badkamers in verschillende stijlen, van modern tot klassiek, ons assortiment is zeer uitgebreid. U kunt kiezen uit diverse hoogwaardige merken, waardoor het eindresultaat verbluffend zal zijn. Uiteindelijk gaat het erom dat u straks tevreden in uw nieuwe badkamer staat!

Ook van uw toiletruimte kunnen wij een prettige plaats maken. Of u nu kiest voor een staande toilet, een wandtoilet of als u een ruime toiletruimte heeft misschien wel een urinoir, wij kunnen u van dienst zijn. Naast de diverse modellen toiletten hebben wij ook accessoires die uw ruimte compleet maken, denkt u daarbij aan toiletmeubels, toiletzittingen en toiletborstels. En natuurlijk hebben wij ook het tegelwerk voor uw toiletruimte. U heeft een ruime keuze aan tegels zowel in afmeting als in kleur, met of zonder voegwerk. Kortom als u inspiratie wilt opdoen, bezoekt u dan eens onze showroom. Wij zijn u graag van dienst!

Uw droombadkamer koopt u bij Total Home Concept

Inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer? Bekijk hieronder een kleine greep uit ons ruime assortiment.

Total home concept Lelystad - logo

Total Home Concept
Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad
Telefoonnummer: 0320-211579
E-mail: receptie@totalhomeconcept.nl

Onze openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Elke 1e zondag van de maand open van 10.00 tot 16.00 uur.