Showroomkeukens

Hoogwaardige keukens tegen een zeer scherpe prijs.

Contact opnemen

Waarom een showroomkeuken?

Total Home Concept biedt showroommodellen aan met forse kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%. Wij hebben allerlei soorten showroomkeukens, zoals een landelijke keuken, een moderne keuken, maar ook showroomkeukens met prachtig Siemens apparatuur. Een ander bijkomend voordeel is dat snelle levering mogelijk is. Wij zetten de voordelen even voor u op een rij:

  • Omdat de keuken al klaar staat in onze showroom, is de showroomkeuken eenvoudig te verplaatsen naar uw keuken. Wellicht zijn er enkele aanpassingen noodzakelijk zoals bijvoorbeeld een extra kast of passtukken.
  • In de showroomkeuken zit vaak hoogwaardige inbouwapparatuur, misschien zou u dit normaal gesproken niet zo snel aanschaffen.
  • De keuken die u ziet in de showroom, is de keuken die u krijgt: “What you see is what you get”.
  • Met de koop van een showroomkeuken bent u verzekerd van een hoogwaardige keuken tegen een zeer scherpe prijs. Als u dus niet zo’n groot budget heeft, is dit een ideale oplossing.
  • Wij kunnen de door u uitgezochte keuken (tegen meerprijs) laten installeren door onze monteurs. Zij zijn met hun jarenlange ervaring in staat om de showroomkeuken volledig te integreren in uw woning.
afspraak maken

Showroom keukens: Kwaliteit voor een scherpe prijs

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan keukens, badkamers, vloeren en wandafwerking.

Wat zijn showroomkeukens?

Showroomkeukens zijn keukens die fysiek in onze showroom in Lelystad staan. Bij een showroomkeuken heeft u het voordeel dat u direct ziet wat u in huis krijgt, want het kan soms lastig zijn om een keuken te kopen op basis van foto’s. In onze showroom kunt u direct een showroomkeuken ervaren. Ons keukenassortiment zal regelmatig veranderen waardoor de collectie showroomkeukens ook iedere keer weer anders is. Wij weten als geen andere dat een nieuwe keuken een grote uitgave is. Het is een investering voor een langere tijd, waarbij u uw keuken maakt voor de toekomst. Een showroomkeuken kan een slimme oplossing zijn als u een keuken wilt aanschaffen met veel korting. Op sommige showroomkeukens zit zelfs 50% korting! Total Home Concept heeft met regelmaat showroomkeukens in de aanbieding, omdat die plaats maken voor de nieuwste trends en modellen. Onze showroomkeukens worden geplaatst op onze website, dus hou deze goed in de gaten!

afspraak maken