Showroomkeukens

Wilt u graag een nieuwe keuken, maar heeft u niet zo’n groot budget? Of gaat u op korte termijn verhuizen, maar voor de verkoop van uw woning zou u eigenlijk uw keuken moeten vervangen, zodat de waarde en verkoopbaarheid stijgt? Zo zijn er diverse redenen om te besluiten om een showroomkeuken aan te schaffen. Fabrikanten van keukens komen regelmatig met nieuwe collecties die de “oudere” showroommodellen moeten vervangen, wij bieden onze showroomkeukens voor de verkoop aan.

Waarom een showroomkeuken?

Total Home Concept biedt showroommodellen aan met forse kortingen die kunnen oplopen tot wel 60%. Wij hebben allerlei soorten showroomkeukens, zoals een landelijke keuken, een moderne keuken, maar ook showroomkeukens met prachtig Siematic apparatuur. Een ander bijkomend voordeel is dat snelle levering mogelijk is. Wij zetten de voordelen even voor u op een rij:

  • Omdat de keuken al klaar staat in onze showroom, is de showroomkeuken eenvoudig te verplaatsen naar uw keuken. Wellicht zijn er enkele aanpassingen noodzakelijk zoals bijvoorbeeld een extra kast of passtukken.
  • In de showroomkeukens zit vaak hoogwaardige inbouwapparatuur, welke u misschien normaal gesproken niet zo snel zou aanschaffen
  • De keuken die u ziet in de showroom, is de keuken die u krijgt: “What you see is what you get”.
  • Met de koop van een showroomkeuken bent u verzekerd van een hoogwaardige keuken tegen een zeer scherpe prijs. Als u dus niet zo’n groot budget heeft, is dit een ideale oplossing.
  • Wij kunnen de door u uitgezochte keuken (tegen meerprijs) laten installeren door onze monteurs. Zij zijn met hun jarenlange ervaring in staat de showroomkeuken volledig te integreren in uw woning.

Beschikbare showroomkeukens

Bekijk hier ons assortiment aan showroomkeukens incl. luxe inbouwapparatuur van merken zoals: Miele, Siemens, Novy & Boretti. De keukens kunnen zelf gedemonteerd en opgehaald worden in ons filiaal in Lelystad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze showroomkeukens? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar!

thcp-showroomkeuken-6

€9.900

Landelijke showroomkeuken incl. luxe keukenapparatuur.

€5.900

Sie Matic (Beaux Art collectie) incl. luxe keukenapparatuur.

€6.900

Sie Matic (Beaux Art collectie) incl. luxe keukenapparatuur.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend advies gesprek!

Wat zijn showroomkeukens?

Showroomkeukens zijn keukens die fysiek in onze showroom in Lelystad staan. Bij een showroomkeuken heeft u het voordeel dat u direct ziet wat u in huis krijgt, soms is het lastig om een keuken te kopen op basis van foto’s. In onze showroom kunt u direct een showroomkeuken ervaren. Ons keukenassortiment verandert regelmatig waardoor de collectie showroomkeukens ook iedere keer veranderd. Wij weten als geen andere dat een nieuwe keuken een grote uitgave is. Het is een inverstering voor een langere tijd, waarbij u uw keuken maakt voor de toekomst. Een showroomkeuken kan een slimme oplossing zijn als u een keuken wilt aanschaffen met veel korting. Op sommige showroomkeukens zitten wel 70% korting! Total Home Concept heeft met regelmaat showroomkeukens in de aanbieding, omdat die plaats maken voor de nieuwste trends en modellen. Onze showroomkeukens worden geplaatst op onze website, dus hou deze goed in de gaten.

Waarom kiezen voor een showroomkeuken?

Total Home Concept biedt showroommodellen aan met forse kortingen die kunnen oplopen tot wel 60%. Een ander bijkomend voordeel is dat snelle levering mogelijk is. Wij zetten de voordelen even voor u op een rij:

  • Omdat de keuken al klaar staat in onze showroom, is de showroomkeuken eenvoudig te verplaatsen naar uw keuken. Wellicht zijn er enkele aanpassingen noodzakelijk zoals bijvoorbeeld een extra kast of wat passtukken, maar uiteraard zorgen wij ervoor dat uw keuken precies in uw woning past
  • In de showroomkeukens zit vaak hoogwaardige inbouwapparatuur, welke u misschien normaal gesproken niet zo snel zou aanschaffen. Mocht u toch net iets anders willen, dan is dat uiteraard bespreekbaar en zal er een nieuwe prijsberekening worden gemaakt.
  • De keuken die u ziet in de showroom, is de keuken die u krijgt: “What you see is what you get”, natuurlijk is het mogelijk om via een een 3D animatie de keuken in uw eigen huis te plaatsen, zodat u een nog beter beeld krijgt hoe de showroomkeuken in uw eigen woning staat.

Kortom een showroomkeuken die uw droomkeuken kan zijn. Total Home Concept is de keukenspecialist die u verder kan helpen. Wij zorgen ervoor dat u een nieuwe keuken in uw woning kunt plaatsen tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK