Siemens Home Connect

Met de Home Connect app kunt u eenvoudig uw huishoudelijke apparaten van Siemens op afstand besturen. Ervaar het gemak van de Siemens Home Connect app.

Afspraak maken

De Siemens Home Connect oven bedient u gemakkelijk met uw stem. U kunt uw Siemens Home Connect oven met een spraakcommando tegenover Google Assistent automatisch laten voorverwarmen. U kunt met de Siemens Home Connect app zelfs uw favoriete recepten vanuit de app gemakkelijk in uw oven programmeren. De slimme oven gebruikt dan de juiste instellingen. Zo kunt u een gerecht dat u nog nooit eerder heeft klaargemaakt met een gerust hart serveren tijdens een diner met gasten.

Met Digital Control verbindt u uw Home Connect oven met andere slimme diensten en apparaten. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat u een e mail krijgt, wanneer de Siemens Home Connect oven is voorverwarmd. Of wat dacht u ervan dat de lampen van de eetkamer aangaan, wanneer uw gerecht klaar is en u aan tafel kunt? Met de Home Connect Hotline heeft u de vertrouwde service van Siemens, maar dan op afstand. De klantenservice kan vanaf afstand met u meekijken en een diagnose stellen of advies geven. Dit bespaart u een hoop kosten. Natuurlijk enkel wanneer u de klantenservice toestemming geeft online toegang te krijgen tot uw apparaten.

afspraak maken
Siemens Home Connect | Total Home Concept
Siemens Home Connect | Total Home Concept

Connect met uw smartphone

Ook kunt u vanaf uw smartphone de instellingen van uw apparaten monitoren. U ontvangt een pushbericht, wanneer het programma van uw Home Connect oven is afgelopen.  De Siemens Home Connect app heeft vele mogelijkheden. In onze showroom laten we u graag alle functie van deze slimme oven zien. Heeft u genoten  van uw heerlijke diner, dan kan de vaat in de Siemens Home Connect Vaatwasser. Evenals de Siemens Home Connect oven, een slim apparaat.  U selecteert een programma en kunt vanaf afstand bijhouden hoe ver het programma is. U kunt ook de Easy Start Assistent voor u het beste vaatwasprogramma laten kiezen. Het apparaat bedenkt dan zelf aan de hand van de hoeveelheid servies en hoe vuil de vaat is, welk programma moet worden ingesteld. Zo weet u zeker dat u altijd een schone vaat uitpakt.

afspraak maken

Afzuigkap: Functioneel & Stijlvol

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

keuken inspiratie

Nog meer inspiratie op doen?

Inspiratie op doen

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

Woonklaar

Eindeloos veel mogelijkheden met Siemens Connect

Wanneer u een energiemanagementsysteem op basis van bijvoorbeeld EEUBUS heeft, kunt u het apparaat met uitgestelde start laten inschakelen, wanneer uw zonnepanelen energie opwekken of u energietarief het laagst is.  Zo bespaart u ongemerkt een hoop energie. Wat wij zelf erg fijn vinden is dat de vaatwasser met Home Connect app bijhoudt wanneer de vaatwastabletten op zijn. U kunt in uw Home Connect app aangeven, wanneer en hoeveel tabletten u heeft gekocht. Vervolgens krijgt u een melding, wanneer het weer tijd is om boodschappen te doen.  Dus voorbij met de tijden dat u met een volle vaatwasser zit, de winkels dicht zijn en u geen tabletten meer heeft. De slimme apparaten van Siemens denken met u mee!

afspraak maken
Siemens Home Connect | Total Home Concept
Siemens Home Connect | Total Home Concept

Kom langs in onze showroom!

Wil u meer informatie over onze Siemens apparaten of de werking ervan? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Dit kan via info@totalhomeconcept.nl of bel naar: 0320-211579.

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken? Onze specialisten staan voor u klaar. Tot snel. 

Contact opnemen