U-keukens

Deel uw nieuwe keuken slim in! Bedenk goed hoe je de ruimte optimaal kunt benutten. Overweegt u een U-vormige keuken? Dan is dat een goede keuze! Een U-keuken heeft een praktisch formaat en biedt veel mogelijkheden. Onze keukenspecialisten adviseren u graag en kunnen vrijblijvend uw droom U-keuken in 3D weergeven.

Er is geen andere keuken met de hoeveelheid mogelijkheden als de keuken met U-vorm. Deze keuken biedt enorm veel opberg- en loopruimte. Door de vele mogelijkheden is deze keuken leverbaar in enorm veel stijlen en ontwerpen. Wilt u graag een U-vormige keuken maar geen idee wat de mogelijkheden zijn? Wij van Total Home Concept staan voor u klaar.

U-keukens en uw ideeën

Hoe groot is de ruimte waarin u deze U-vormige keuken geplaatst wil hebben? Wellicht is het een idee om een kleine bar aan de keuken te maken, plaats een paar barkrukken aan een zijde en creëer een sfeervol punt in huis. Behalve het gebruik van een bar, komen er nog veel meer voordelen bij U-keukens kijken, zoals de ruimte die gecreëerd wordt om te werken, het aantal elektrische apparaten dat gebruikt kan worden en de ruimte die deze opstelling biedt. Onze U-keukens worden op maat gemaakt zodat deze perfect passen in de ruimte die beschikbaar is.

De voordelen van een U-keuken zijn onder andere:

• Alles binnen handbereik
• Veel werkruimte
• Extra veel bergruimte

Stijlen U-keukens

Thuisgevoel creëren is erg belangrijk. Van wat voor stijl houdt u? Gaat u voor landelijk, modern, industrieel of kiest u toch liever voor de klassieke keuken? Wij hebben allerlei materialen die aansluiten bij de vele verschillende stijlen. Sierlijke, strakke en stoere materialen die uw keuken tot een droomkeuken maken.

U-keuken in elke gewenste stijl

De U-vormige keuken is geschikt voor zowel grote als kleinere ruimtes. De U-vorm is bijvoorbeeld ideaal in kleine ruimtes doordat kasten en apparatuur langs de muren geplaatst kunnen worden.

Total Home Concept voor uw keukens

De U-keukens van Total Home Concept dragen bij aan een goede sfeer in huis. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomkeuken! Onze keukens zijn van de allerhoogste kwaliteit en wij leveren uitsluitend A-merken apparatuur! Wilt u advies over een bepaalde keuken? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Met een U-keuken heeft u gegarandeerd de meeste ruimte en kookplezier!