Orderverwerker Keukens

Gezocht: Orderverwerker Keukens
Arbeidstijden in overleg; Maandag t/m vrijdag

Over ons:
Total Home Concept is al 40 jaar de specialist op het gebied van keukens, sanitair, tegels, vloeren en wandafwerking. Wij bieden de klant een totaalbeleving: bij ons vinden ze alles wat ze nodig hebben om hun droomhuis in te richten. Ons succes is te danken aan het feit dat wij onze kennis up to date houden en de nieuwste ontwikkelingen volgen. En, als allerbelangrijkste, wij inventariseren de wensen en eisen van de klanten en vertalen dat naar een goed onderbouwd advies.

Functieomschrijving:
Als orderverwerker keukens kom jij te werken in een gezellig team. Samen met jouw collega’s maak je de klanten blij met hun nieuwe keuken. Je controleert verkochte keukens en zorgt voor een terugkoppeling aan het verkoopteam. Je kijkt installatie tekeningen na en maakt ze eventueel zelf. Je voert afroepgesprekken met klanten in de showroom en plaatst bestellingen voor keukens. Al met al ben je als echte teamplayer onderdeel van de Back Office bij Total Home Concept.

Dit kun je van ons verwachten:

  • Een prettige werksfeer
  • Gedreven collega’s
  • Een echt team dat er staat voor onze klanten
  • Een salaris tot €3.000 afhankelijk van kennis en ervaring
  • Onze backoffice is aanwezig van maandag t/m vrijdag

Wie ben jij:
Jij wordt blij van tevreden klanten. Samen met de rest van het team zorg je ervoor dat elke klant onze showroom met een glimlach verlaat. Je werkt secuur en voelt je betrokken bij het bedrijf. Als team gaan we voor het maximale resultaat. Je hebt een aantal jaar ervaring in de keukenbranche en kunt goed met Simar overweg.

Zie jij jezelf werken als orderverwerker bij Total Home Concept? Stuur jouw C.V. en motivatiebrief naar ulfert-jan@totalhomeconcept.nl.