Vloeren

Uw vloer is één van de fundamenten van uw huis. Total Home Concept heeft een ruim assortiment vloeren. Of u nu kiest voor laminaat, parket, pvc of vloertegels; onze adviseurs kunnen u uitgebreid adviseren over de diverse mogelijkheden en materialen. Wij geven u hier graag alvast wat meer informatie over de diverse mogelijkheden.

Prachtige houten vloeren

Hout is een duurzaam product, aangezien dit vroeger redelijk makkelijk te krijgen was, werd hout ook vroeger al als ondergrond gebruikt. Een parketvloer bestaat volledig uit hout en kan gelegd worden in banen, maar ook in patroon. Er zijn twee soorten parket namelijk massief en lamel parketvloeren. Een massieve parketvloer bestaat uit één geheel van een bepaalde houtsoort. Het nadeel van deze vloer is dat het veel “werkt”. Lamelparket is opgebouwd uit meerdere houtlagen die haaks verlijmd worden, dit parket wordt ook wel samengesteld parket genoemd.

Extra lang genieten van een houten vloer

Zowel een massieve vloer als lamelparket kan meerdere malen geschuurd en afgewerkt worden met een finish naar uw keuze, hierdoor heeft u eigenlijk steeds weer een nieuwe vloer…. over duurzaam gesproken! Er zijn vele soorten parketvloeren. De planken kunnen verschillen in dikte, lengte, breedte, maar ook in kwaliteit en afwerking. De kleur van het hout is medebepalend voor de sfeer in een huis. En om het nog moeilijker te maken zijn er ook nog keuzes in de afwerking van de plank, bijvoorbeeld lak of olie. Kortom als u voor een parketvloer kiest, helpen onze adviseurs u graag met het bepalen wat voor u de beste parketsoort is.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Laminaatvloeren van Total Home Concept

Laminaat is een stuk voordeliger als parket. Deze vloer is namelijk gemaakt van kunststof. De vloer is voorzien een een sterke toplaag, zodat de vloer niet snel slijt. De vloer is kras- en vlekbestendig en makkelijk in onderhoud en kan zelfs gecombineerd worden met vloerverwarming. Deze vloer is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Veel laminaat is tegenwoordig niet meer van echt hout te onderscheiden. Maar u heeft ook de keuze uit een gladde en glanzende vloer in verschillende houtstructuren en strookbreedtes en bovendien zijn allerlei kleuren mogelijk. Voor het geluid is het verstandig om een goede ondervloer te gebruiken.

PVC vloeren

Het leggen van een pvc-vloer heeft zeer veel voordelen. Deze vloer is makkelijk te leggen, heeft een bijzonder goede geluidsdemping, is waterafstotend en ook nog eens geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn pvc-vloeren makkelijk in onderhoud en hebben een antisliplaag. Geen wonder dat er steeds vaker gekozen wordt voor deze vloersoort. Het uiterlijk van deze vloer is bijna niet te onderscheiden van een houten- of stenen vloer.

Vloertegels

Als u uw badkamer, keuken, of woonkamer wilt voorzien van mooie vloertegels, bent u bij bij Total Home Concept aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze uit vloertegels van verschillende afmetingen, kleuren en structuren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Lelystad.

Op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of badkamer? Total Home Concept nodigt u graag uit in de 3000m2 grote showroom. In onze showroom vindt u een ruim assortiment aan vloeren, keukens en badkamers. Afspraak maken? Plan vrijblijvend een afspraak in bij een van onze adviseurs.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend adviesgesprek!