Vloeren

Total home concept biedt vloeren in verschillende materialen, van laminaat tot PVC-vloeren. Ons assortiment is zeer uitgebreid en je kunt kiezen uit diverse afmetingen, kleuren en structuren

De vloer is het belangrijkste fundament van jouw huis.

Een vloer geeft sfeer aan jouw huis, maar moet ook functioneel zijn. Er moet rekening gehouden worden met intensief gebruik door bijvoorbeeld  kinderen of huisdieren, of omdat je vloerverwarming wilt zonder dat de vloer krom trekt van de hitte. Onze vloerspecialisten adviseren je uitgebreid over de talloze mogelijkheden en materialen.

Waar ben je naar op zoek?

PVC-Vloeren

Een PVC-vloer wordt steeds meer toegepast. Hoge kwaliteit vloeren met weinig onderhoud. Ze zijn gemaakt van kunststof en opgebouwd uit meerdere lagen PVC. Je hebt hierbij de keuze uit klik PVC, zelfklevend of verlijmd. Een PVC-vloer is ook ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Laminaat vloeren

Op zoek naar een mooie houten vloer maar er niet te veel voor betalen? Dan is laminaat misschien geschikt voor jouw. Ook hierbij heb je ruime keuze in uitstraling en kleuren. Het onderhoud van de laminaat vloer is ook aanzienlijk minder vergeleken bij andere soorten vloeren.

HPF-Vloeren

HPF staat voor 'High Pressure Floors', een harde laminaatvloer voorzien van een UV beschermende en gekleurde toplaag. Een HPF vloer laat zich net zo eenvoudig plaatsen als al het andere laminaat en is uitermate impactbestendig, krasbestendig en waterbestendig.

Houten vloeren

Een houten vloer geeft een rustieke en authentieke uitstraling. Je kunt kiezen uit lamelparket of visgraat parket. Lamelparket bestaat uit een toplaag en een onderlaag en is dus een samengesteld product. Lamelparket is stabieler dan massief hout doordat de lagen haaks op elkaar geperst zijn en dus minder ‘werken’.