Wandafwerking voor uw woning

Wanden bepalen de sfeer van uw woning

De wandafwerking van uw woning lijkt zo vanzelfsprekend. Naast de keuken en vloeren is de wandafwerking één van de fundamenten van uw woning. Ook hierin biedt Total Home Concept u meerdere mogelijkheden. Wij kunnen de wanden afwerken met een lichte korrel (Brander Diamant), Glad (Brander KV) of met Glasvliesbehang.

Een klein toelichting op bovenstaande afwerkingen:

Lichte korrel (Brander Diamant), is een verspuitbare sierpleister met een bijzonder mooie fijne tot zeer fijne structuur. Het heeft een grote inwendige hardheid en slijtvastheid en is stootvast.

Glad (Brander KV), is een kalkvrije egalisatiepleister, heeft een uitstekende hechting, ook als de pleister dun wordt aangebracht. Geeft een strakke en gladde ondergrond en heeft een hoge witheid.

Glasvliesbehang, is een geperst soort glasvezelbehang en is strak van structuur. Met glasvlies lijkt het of de muur gestuct is. Glasvliesbehang is stootvast en vangt ook haarscheurtje op die in een woning ontstaan.

De eenvoud en kwaliteit van de actuele afwerking van Brander Diamand of Brander KV gaat moeiteloos samen met andere materialen zoals hout, glas, cementlook, metaal-mixen, wol en stof. Daarnaast kunnen onze adviseurs u nog helpen bij het eventueel bepalen van de kleur van uw wanden.Of u nu gaat voor een moderne, industriële of juist een vintage-uitstraling, u vindt hier altijd uw perfecte Mix&Match. Om inspiratie op te doen, willen wij u graag uitnodigen om onze showroom te bezoeken.

inspiratie-wanden-total-home-concept-lelystad

De perfecte wandafwerking koopt u bij Total Home Concept

Inspiratie opdoen voor uw wandafwerking? Bekijk hieronder een kleine greep uit ons ruime assortiment. U bent ook van harte welkom in onze 3000m2 grote showroom in Lelystad. Bij Total Home Concept vind u keukens, badkamers, vloeren -en wandafwerking.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend adviesgesprek!