Wanden

Wanden bepalen de sfeer van uw woning

Afspraak maken

Wandafwerking voor uw woning

Wanden bepalen de sfeer van uw woning de wandafwerking van uw woning lijkt zo vanzelfsprekend. Naast de keuken en vloer is de wandafwerking één van de fundamenten van uw woning. Ook hierin biedt Total Home Concept u meerdere mogelijkheden. Wij kunnen de wanden afwerken met een grove korrel, een lichte korrel, glad gestuct of met glasvliesbehang.

Wandafwerking van Total Home Concept

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

 

Een klein toelichting op bovenstaande afwerkingen:

Lichte korrel (Brander Diamant) is een verspuitbare sierpleister met een bijzonder mooie tot zeer fijne structuur. Het heeft een grote inwendige hardheid en slijtvastheid en is stootvast.

Glad (Brander KV) is een kalkvrije egalisatiepleister en heeft een uitstekende hechting. Ook als de pleister dun wordt aangebracht geeft het een strakke en gladde ondergrond en heeft een hoge witheid. 

Glasvliesbehang is een geperst soort glasvezelbehang en is strak van structuur. Met glasvlies lijkt het of de muur gestuct is. Glasvliesbehang is stootvast en vangt ook haarscheurtje op die in een woning ontstaan.

De eenvoud en kwaliteit van de actuele afwerking van Brander Diamand of Brander KV gaat moeiteloos samen met andere materialen zoals hout, glas, cementlook, metaal-mixen, wol en stof. Daarnaast kunnen onze adviseurs u nog helpen bij het eventueel bepalen van de kleur van uw wanden. Of u nu gaat voor een moderne, industriële of juist een vintage-uitstraling, u vindt hier altijd uw perfecte Mix&Match. Om inspiratie op te doen, willen wij u graag uitnodigen om onze showroom te bezoeken.