Wanden

Wanden bepalen de sfeer van uw woning

Wandafwerking voor uw woning

Wanden bepalen de sfeer van uw woning. De wandafwerking van uw woning lijkt zo vanzelfsprekend, maar het is één van de fundamenten van uw woning. Het bepaalt namelijk grotendeels de sfeer in uw woning. Een perfecte wandafwerking vergroot en versterkt de stijl die u wilt creëren. Ook hierin biedt Total Home Concept u meerdere mogelijkheden. Wij kunnen de wanden afwerken met een grove korrel, een lichte korrel, glad gestuct of met glasvliesbehang.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Jarenlange
ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Een klein toelichting op bovenstaande afwerkingen:

Lichte korrel is een sierpleister met een bijzonder mooie en zeer fijne structuur. Het heeft een grote inwendige hardheid en slijtvastheid en is stootvast.

Glad is een kalkvrije egalisatiepleister en heeft een uitstekende hechting. Ook als de pleister dun wordt aangebracht geeft het een strakke en gladde ondergrond en heeft het een hoge witheid. 

Glasvliesbehang is een geperst soort glasvezelbehang en is strak van structuur. Met glasvlies lijkt het of de muur gestuct is. Glasvliesbehang is stootvast en vangt ook haarscheurtjes op die in een woning ontstaan.

De eenvoud en kwaliteit van de actuele afwerking van lichte korrel of glad stucwerk gaan moeiteloos samen met andere materialen zoals hout, glas, beton-look, metaal-mixen, wol en stof. Daarnaast kunnen onze adviseurs u eventueel nog helpen bij het bepalen van de kleur van uw wanden. Of u nu gaat voor een moderne, industriële of juist een vintage-uitstraling, u vindt hier altijd uw perfecte Mix&Match. Om inspiratie op te doen, willen wij u graag uitnodigen onze showroom te bezoeken.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.