Welke tegel past bij mijn keuken?

Als je een keuken geheel naar wens hebt uitgezocht of je hebt een prachtige keuken maar nog geen tegels op de vloer of tegen de wand, dan is het van belang dat je bij het uitkiezen van de tegels aan een aantal zaken denkt.

Duurzaamheid van keukentegels

In een keuken breng je dagelijks heel wat uren door. Bovendien komen er per dag heel wat voeten over de keukenvloer, het is dus raadzaam om keukentegels te kiezen die duurzaam en krasbestendig zijn. Een groot voordeel van keukentegels zijn de hygiëne en de netheid van tegels. Tegels zijn makkelijk in onderhoud, even een stofzuiger en een dweil en het is weer netjes. Bij Total Home Concept hebben we een groot assortiment aan diverse soorten tegels en vloeren.

Kies je voor grote of kleine tegels

Tegenwoordig heb je een ruime keuze in de grootte van de tegels. In een kleine keuken is het beter om een kleinere tegel te gebruiken, bijvoorbeeld 30 x 30, omdat er dan een vloeiende overgang is. Maar heb je een grote keuken dan kun je gebruik maken van 45 x45 cm tegels of zelfs nog groter. Heel trendy zijn niet de standaard vierkante tegels, maar de verticale tegels. Momenteel zijn de tegels sober van kleur, de tinten grijs, antraciet en grijs/groene tegels zijn erg in trek. Heb je een keuken die grenst aan je buitenterras, dan zou je kunnen overwegen dezelfde tegels te gebruiken, je haalt buiten dan ook een beetje binnen en andersom. Bekijk onze diverse soorten keukens die aansluiten bij jouw tegels.

Voegen van tegels

Heel belangrijk is ook de voegkleur van de tegels. Gelukkig heb je de keuze uit vele mooie kleuren voeg en is het standaard grijs bijna nergens meer te zien. Wilt u ons uitgebreide assortiment aan tegels bekijken, kom dan gerust eens langs in onze showroom. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren bij het kopen van uw tegels. Ons bedrijf is gevestigd te Lelystad, Schoepenweg 35. Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer: 0320 – 211 579 of via mail: receptie@totalhomeconcept.nl.

U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen met uw vragen of voor het maken van een afspraak, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.