Woonkeukens landelijke stijl

Een woonkeuken in landelijke stijl geeft uw kamer een warme en sfeervolle uitstraling.
Een landelijke woonkeuken past in ieder interieur door de verschillende uitstralingen, die u kunt creëren.

Afspraak maken

Verschillende soorten woonkeukens in landelijke stijl

Woonkeukens in landelijke stijl zijn weer op te delen in sub stijlen. De meest bekende stijl is de klassiek landelijke keuken. Maar wat dacht u van de stoere landelijke woonkeuken, de landelijke woonkeuken met een modern tintje de hoogglans landelijke woonkeuken of de zwart landelijke woonkeuken?

afspraak maken

Klassieke landelijke woonkeuken

Een klassieke landelijke woonkeuken kenmerkt zich door een keuken gemaakt van hout. Vaak kiest men voor steigerhout of eikenhout. Door een nostalgisch fornuis en een grote schouw te kiezen, sokkels en ornamenten toe te passen in combinatie met een granieten werkblad creëert u het sfeertje van vroeger, met het gemak van nu.   

Stoere landelijke woonkeuken

De stoere landelijke woonkeuken zit qua uitstraling tussen de klassieke en de moderne variant. Het geeft een stoere, maar warme uitstraling. Door voor robuuste materialen te kiezen, zoals grof ogend hout en industriële elementen creëert u deze look. Een stoere houten woonkeuken met bijvoorbeeld zwarte elementen geeft een heel verrassende look.

afspraak maken

Woonkeuken landelijke stijl

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

keuken inspiratie

Nog meer inspiratie op doen?

Inspiratie op doen

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

Woonklaar

Hoogglans landelijke woonkeuken

Een hoogglans landelijke woonkeuken is een combinatie van twee uiteenlopende stijlen en juist dat maakt dit een unieke keuken. De hoogglans zorgt voor de moderne look. De  klassieke look ervaart u door de kastenwanden van hout, het stenen aanrechtblad en de sokkels en ornamenten, die u in deze keuken terugvindt.

Landelijke woonkeuken met modern tintje

De landelijke woonkeuken met een modern tintje heeft net als de hoogglans keuken een mix van twee stijlen. De rustieke landelijke stijl door het massieve hout en de moderne stijl door het weglaten van de sokkels, ornamenten en het toevoegen van moderne apparatuur.

afspraak maken

Zwarte landelijke woonkeuken

Een zwarte landelijke woonkeuken is een geliefde keuken op dit moment. Wilt u met de laatste trends op keukengebied mee, dan is deze keuken een prima aankoop. De kleur zwart geeft uw keuken een chique uitstraling. In combinatie met de juiste elementen geeft zwart zelfs een stoere en tegelijkertijd chique uitstraling. Liever niet te veel zwart? U kunt er ook voor kiezen om alleen de kraan in zwart te kiezen en met een aantal zwarte keuken accessoires de woonkeuken een modern tintje te geven.

Vrijblijvende afspraak maken

Wij hebben een greep uit de vele soorten verschillende woonkeukens voor u beschreven. Onze adviseurs kunnen u verder informeren over deze uiteenlopende stijl. Kom naar onze winkel of maak een afspraak.

Maak een afspraak