Woonklaar

Maak uw woning woonklaar met total home concept

Uw woning compleet woonklaar

Bij Total Home Concept heeft u de unieke mogelijkheid om uw woning compleet en woonklaar te laten opleveren. Op het moment dat u de sleutel krijgt, hoeft u niet meer te klussen en nemen wij u alles uit handen. We hebben een volledige collectie van vloeren, plinten, wandafwerkingbadkamers en keukens. Na oplevering van uw huis zal Total Home Concept de afbouw, inclusief de keuken, verzorgen. Gedurende het proces heeft u één contactpersoon. U hoeft niet langs allerlei losse leveranciers: één partij, één prijs. Alles wordt door ons zo gemaakt zoals u dat wilt, tot in de details. Uw droomhuis, volledig woonklaar!

De voordelen van “woonklaar’’ wonen bij Total Home Concept

  • Maak uw keuzes in onze 3000 m² grote showroom
  • Creëer uw eigen woonsfeer
  • Vele keuzemogelijkheden
  • Eén aanspreekpunt
  • Alles onder één dak
  • Direct overzicht van alle kosten

Complete afwerking van uw woning

Woonklaar is écht woonklaar! Wij zorgen ervoor dat alle wanden zijn afgewerkt, dat alle vloeren zijn voorzien zijn van de gewenste vloer (bijvoorbeeld: PVClamel parketlaminaat of vloertegels) en dat de keuken en badkamer van uw dromen zijn geïnstalleerd. Het enige dat u hoeft te doen? Verhuizen, inrichten en genieten maar!

Deskundig advies van een van onze adviseur

Daarnaast helpen onze adviseurs graag bij de juiste indeling van uw badkamer en/of keuken. Samen met jouw persoonlijke woonadviseur worden alle mogelijkheden besproken. Bij Total Home Concept kan iedereen met het concept ‘’woonklaar’’ een uniek thuis creëren.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen jouw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren bij de keuzes die je maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat je uitgebreid adviseren.

Keukens

Vloeren

Wanden

Sanitair

Laat u inspireren door eigentijdse woonsferen

In onze 3000 m² grote showroom kunt u inspiratie opdoen en kennis maken met eigentijdse woonsferen. Bij ons vindt u een ruime showroom met diverse keukenopstellingen, badkamers en vloeren. Doordat deze showroom ruimtes woonklaar zijn ingericht, geven deze u gelijk een “thuis” gevoel. Wilt u liever uw eigen woonsfeer samenstellen? Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van uw favoriete woonsfeer.

Heeft u een woonklaar vraag of een andere vraag?

Neem contact op met Total Home Concept en stel uw vraag direct aan een van onze woonklaar adviseurs. Zij helpen u graag verder.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7.

Op basis van ruim 100 reviews.

9,7
- Saskia
Top geregeld
Lees verder
We hebben voor de tweede keer een keuken bin Total Home gekocht en ook deze keer zijn we zeer tevreden. Goed begeleiding bij aankoop, mooie keuken en een zeer professionele plaatsing. Alles was weer top geregeld. Eén van de glasplaatjes in een lade was kapot en ook deze is een aantal weken later keurig vervangen. Conclusie: een aanrader!
- Cees Huisman
Goed advies en alles volgens afspraak
Lees verder
In de showroom van Total Home Concept uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden m.b.t. de aankoop van keuken en vloer waarvoor ook alle tijd werd genomen. Levering en plaatsing conform afspraak verlopen door deskundige monteurs
- J. Stapersma
Zeer tevreden
Lees verder
Vloer, keuken en wanden bij Total Home gekocht. Prima geholpen bij het uitzoeken in de showroom. Levering en service waren uitstekend. Zeer tevreden.
- Ramon
Erg tevreden
Lees verder
Mooie showroom, goed advies en een mooie oplevering. Erg tevreden!
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.
- Wouter & Stacy
Schitterende keuken
Lees verder
Heel vriendelijk ontvangen in de winkel, in alle rust de keuken naar onze eigen wensen kunnen aanpassen met de nodige tips van Ulfert-jan. Uiteindelijk is de keuken op de afgesproken datum gemonteerd en ziet er werkelijk schitterend uit, precies wat wij in gedachten hadden en op tekening was gezet bij het ontwerp klasse!