Woonstijl: Kijken, kiezen, wonen!

Bij Total Home Concept heeft u de unieke mogelijkheid om uw woning compleet te laten stijlen. Door ons exclusieve totaal concept kunt u samen met onze adviseurs uw wensen en behoeftes perfect op elkaar afstemmen. Uw keuken, woonkamer of badkamer geheel in uw eigen stijl! Wij deden het voorwerk voor de juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix.

thcp-vloeren
thcp-woonklaar-1

Kom sfeer proeven

De afbeeldingen in deze brochure zijn gemaakt in onze ruime showroom van 3000m2. Komt u gerust meer inspiratie opdoen. Onze adviseurs staan voor u klaar. Bekijk op uw gemak onze stijlkamers, keukens en badkamers en laat u uitgebreid informeren.

Total Home Collection

ROMANCE

Deze stijl is beïnvloed door de jaren vijftig en het Verre Oosten. Elegantie, met veel lichte grijstinten en pastelkleuren, gecombineerd met witgewassen en naturel houtsoorten. Daar passen zachte geweven en gebreide stoffen bij. Vul het geheel aan met grillige meubels en brocante items en u heeft uw eigen stijl te pakken.

woonstijl romance verfkleuren

Zachte kleuren

Houdt u van de zachte kleuren zoals gebruikt bij deze stijl, maar wilt u niet dat het te zoet wordt? Een niet te groot item met een stevige kleur zorgt voor de juiste twist. Bijvoorbeeld een donker bureautje of een stoere stalen kruk. Dat geeft net even een verrassend effect aan dit geheel.

Total Home Collection

PURE

Pure is een frisse, lichte, no-nonsense stijl. Het is tijdloos, de eenvoud en kwaliteit geven deze stijl karakter. Denk aan vergrijsde kleuren en pure, eerlijke materialen – zoals hout, glas, cement en metaal. Mix met natuurlijk stoffen als wol, linnen en grove katoen. Het is een stijl waarin geleefd mag worden. Industriële vondsten, vintage items en grote basic meubels zonder ornamenten maken het af.

pure woonstijl verfkleuren

Authentieke gevoel

Een authentieke gevoel creëren in uw nieuwbouwhuis? Een behang met oude stenen-, beton- of sloophoutprint geeft meteen het gewenste effect.

Total Home Collection

URBAN

De klassieke look, maar dan met een eigentijds jasje, door gebruik te maken van diepe kleuren; donker en puur. Combineer uw klassieke meubels met eigentijdse designstukken en vul dit aan met donkere houtsoorten, staal, geleefd leer en gecapitonneerde stoffen van bijvoorbeeld grove wol en zacht fluweel.

urban vefkleuren woonstijl

Een combinatie van klassiek & modern

U zou denken dat wit een ruimte groter laat lijken. Maar door een diepe (warme) kleur consequent door te voeren in uw woning, creëert u diepte, warmte en maakt u de ruimte optisch ook groter. Juist de combinatie van klassiek met moderne elementen maakt deze stijl interessant. Denk bijvoorbeeld aan een antieke tafel met moderne stoelen, een strakke lambrisering zonder opsmuk of een moderne kroonluchter. Vul uw stijl aan met donker hout en stoffen als fluweel, linnen en doorleefd leer.

Kom sfeer proeven in onze 3000m2 grote showroom

In onze showroom van ruim 3000 m2 hebben wij een aantal modelkamers in verschillende woonstijlen samengebracht, hier kunt u op uw gemak rondkijken en inspiratie opdoen. De combinatie van keuken, wand en vloer maken deze modelkamers tot één geheel, uiteraard kunnen wij dit ook voor u bewerkstelligen.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend adviesgesprek!