Zwarte keuken: absolute eyecatcher

Bent u op zoek naar een exclusieve keuken, dan is een zwarte keuken een ware blikvanger in uw interieur! Deze keukens worden steeds populairder omdat ze zo goed te combineren zijn met alle woonstijlen, van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. Een zwarte keuken is gedurfd, stijlvol en in allerlei uitvoeringen en opstellingen verkrijgbaar.

Een zwarte keuken geeft veel mogelijkheden

De mogelijkheden van zwarte keukens zijn eindeloos. Ga voor een hippe keuken in zwart hoogglans, of een chique keuken in matzwart. Op deze laatste variant heeft u geen last van weerspiegelingen of vingerafdrukken. Een hoogglans keuken heeft wel weerspiegeling, wat weer een ruimtelijk effect geeft. Hierdoor oogt uw keuken groter dan hij in werkelijkheid is. Maak de keuken compleet met mooie grepen of ga juist voor een strakke, greeploze variant.

Diverse zwarttinten voor uw nieuwe keuken

Een zwarte keuken is opvallend, maar oogt toch ook heel rustig. Het ene zwart is bovendien het andere niet. Zwart komt in meer tinten voor dan u zou denken! U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor kiezelzwart, lavazwart of antraciet. In tegenstelling tot wat veel mensen vaak denken, kunt u in een donkere keuken veel warmte en sfeer creëren. Voor welke tint zwart u ook gaat, uw keuken zal zeker de aandacht trekken.

Geef een reactie