Zwarte keuken: Een echte blikvanger

Hoewel het misschien een niet voor de hand liggende kleur is voor een keuken, is zwart wel een zeer uitgesproken en chique kleur. Total Home Concept heeft in haar grote assortiment o.a. zwarte keukens. Het zwart is in vele gradaties verkrijgbaar, denkt u hierbij aan kiezel zwart, lava zwart en antraciet. Wat voor soort keuken u ook kiest een landelijke, moderne, greeploos of design deze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende soorten zwart zoals mat, zijdeglans en hoogglans. Kortom er zijn net zoveel mogelijkheden voor een zwarte keuken als voor een witte keuken.

zwarte keukens marmer kopen in lelystad total home concept

Oneindig veel mogelijkheden zwarte keuken

Een zwarte keuken verdient veel licht, bij voorkeur natuurlijk licht, maar ook met verlichting kan een zwarte keuken goed tot zijn recht komen. Een zwarte keuken kan in allerlei soorten en maten geleverd worden, dus zowel als hoekkeuken, L-keuken of bijvoorbeeld een eiland keuken met een gitzwart fornuis. U kunt een zwarte keuken prachtig combineren met RVS, keramiek of glas, zodat u één geheel krijgt.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend advies gesprek!

De luxe uitstraling van een zwarte keuken

Een zwarte keuken is een exclusieve keuken en een echte eyecatcher in uw interieur. De laatste tijd wordt de zwarte keuken steeds populairder, gedurfd maar te combineren met iedere stijl. Als u voorkeur uitgaat naar een zwarte keuken, kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden. Onze medewerkers laten u graag de diverse opties zien. Als een keuken niet in het zwart in onze showroom staat, kunnen onze medewerkers een 3D tekening voor u maken. Een 3D tekening geef een goed beeld van de gewenste keuken.

3000m2 inspiratie voor zwarte keukens in Lelystad

Bent u opzoek naar een zwarte keuken voor uw woning, of wilt u de mogelijkheden bespreken met een van onze stylisten? Kom dan langs bij Total Home Concept. Wij hebben een 3000m2 grote showroom voorzien van diverse (zwarte) keukens in verschillende opstellingen. Weet u precies al wat voor zwarte keuken u wilt hebben? Maak direct een afspraak via onze contact pagina.