Zwarte keukens

Luxe uitstraling en oneindig veel mogelijkheden.

Contact opnemen

Oneindig veel mogelijkheden

Een zwarte keuken verdient veel licht, bij voorkeur natuurlijk licht. Maar ook met andere soort verlichting kan een zwarte keuken goed tot zijn recht komen. Een zwarte keuken kan in allerlei soorten en maten geleverd worden, zowel als hoekkeuken, L-keuken of bijvoorbeeld een eiland keuken met een gitzwart fornuis. U kunt een zwarte keuken prachtig combineren met RVS, keramiek of glas, zodat u één geheel krijgt.

afspraak maken

De luxe uitstraling van een zwarte keuken

Een zwarte keuken is een exclusieve keuken en een echte eyecatcher in uw interieur. De laatste tijd wordt de zwarte keuken steeds populairder omdat deze keuken te combineren is met iedere stijl. Als uw voorkeur uitgaat naar een zwarte keuken, kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden. Onze medewerkers laten u graag diverse opties zien. Als een keuken niet in het zwart in onze showroom staat, kunnen onze medewerkers een 3D tekening voor u maken. Een 3D tekening geef een goed beeld van de gewenste keuken.

afspraak maken

Zwarte keukens: Stoer en stijlvol

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en het beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamer, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking. 

Keuken inspiratie

Nog meer inspiratie opdoen?

inspiratie opdoen

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

woonklaar

3000m2 inspiratie voor zwarte keukens in Lelystad

Bent u opzoek naar een zwarte keuken voor uw woning of wilt u de mogelijkheden bespreken met een van onze stylisten? Kom gerust langs bij Total Home Concept. Wij hebben een 3000m2 grote showroom voorzien van diverse (zwarte) keukens in verschillende opstellingen. Weet u precies wat voor zwarte keuken u wilt hebben? Maak direct een afspraak! 

afspraak maken